+31 6 24863112 info@robertzwart.nl

De specialist in zakelijke portretten en LinkedIn profielfoto’s

“De betrokkenheid en het perfectionisme van Robert, net nog even die extra foto om het er helemaal met de juiste belichting op te krijgen. Ook de snelheid waarmee de foto’s afgeleverd worden, geeft het gevoel serieus genomen te worden.”

Désirée

“Robert is spontaan en dit merk je ook tijdens het fotograferen. Met een paar korte, heldere aanwijzingen weet hij je mooi te portretteren. Ik heb de foto’s snel ontvangen en ben erg blij met het resultaat. Dit is zoals ik ben!”
Irma

“Robert is een échte ervaren foto-vakman. Ik ben al meerdere keren, naar volle tevredenheid, bij hem geweest om portretfoto’s te laten maken. Hij speelt goed in op het doel dat er met de foto’s bereikt moet worden en hij heeft oog voor detail. Robert gaat heel ongedwongen en informeel met je om, hij geeft duidelijke aanwijzingen en hij is geduldig.”

Erik

“Ik heb zeer bewust Robert ingezet voor de portretfotografie voor mijn bedrijf. Graag willen wij onze passie en enthousiasme voor telefoon(diensten) goed overbrengen. Robert slaagt daar iedere keer weer in, door zijn passie en plezierige omgang met mijn collega’s. Een echte aanrader!”
Vera

Robert heeft prachtige foto’s van mij gemaakt waarbij mijn beste kant naar voren komt zonder dat het er te gladjes uitziet. Verder was het poseren voor het eerst in mijn leven leuk. Kortom, een aanrader.

Petra

“Robert houdt goed rekening met waarvoor ik mijn priefoto wil gebruiken: mijn CV en Linkedin. Via een linkje kon eenvoudig mijn afspraak met hem plannen. Na een prettige kennismaking in zijn nieuwe studio, een kopje koffie en wat gepoeder, had ik in korte tijd een perfect plaatje. Een aanrader !!!!”

Erik

“Robert beheerst de techniek, zodat de opnames al pratend plezierig tot stand kwamen. Ik voelde me ontspannen. Het was gewoon leuk, terwijl ik er best wel tegenop zag. Leuk om met zo’n professional samen te werken.”

Erik

“Robert weet zeer goed te adviseren mbt het beste resultaat, afhankelijk van het gebruiksdoel, per medium waar de foto(s) gebruikt gaan worden. Vervolgens neemt hij uitgebreid de tijd om een geweldig mooie foto te maken. En ondertussen krijg je er nog een goed gesprek bij.”

Frank

“Ontspannen sfeer, professioneel resultaat.”

Monique

“Over het resultaat van de fotoserie voor mijn website ben ik heel tevreden. Dat komt zeker ook door de goede voorbereiding, Robert vraagt goed door wat de bedoeling is. Hij peilt voortdurend wat de uitstraling van een foto op mijn website moet zijn en daarin is hij heel precies. Als hij zelf niet tevreden is gaat de foto direct de digitale prullenmand in. Je merkt daaraan zijn vakmanschap. Extra voordeel voor mij is dat Robert ook een bedrijfskundige achtergrond heeft, waardoor ik de fotoshoot als een soort co-creatie ervaren heb. Een mooi resultaat in een goede sfeer gemaakt, zeer aan te bevelen.”

Dries

“Ik vind je sterk op meerdere punten. Je neemt uitgebreid de tijd voor een intakegesprek, springt in op een acuut verzoek om 3 dagen later foto’s te maken. Je geeft sturing bij de fotoshoot zodat we snel tot een lijstje van foto’s komen. Geeft kledingadvies en stelt mij op mijn gemak. Je hebt veel kennis van websites en een goed oog voor vormgeving. Last but not least zijn de foto’s top. Hartelijk dank!”

Carolien

“Voor Robert is geen moeite teveel. Hij neemt de tijd, tot de geportretteerde tevreden is. Ook biedt hij nazorg aan als je niet weet hoe je de foto’s moet verwerken.”

Wil

“Robert Zwart maakt portretfoto’s die ècht bij je passen. Dan zeg je echt: ja, dàt ben ik! “

Dorien

“Dit was de derde keer dat ik een profielfoto heb laten maken door Robert. Ik vind dat ik nooit goed op foto’s sta. Bijna altijd met mijn ogen dicht. Ook heb ik een hekel aan poseren. Maar het is Robert gelukt om ook dit keer een foto te maken waar ik zeer tevreden over ben. Het proces was ook nu weer vlot, ontspannen en plezierig. Bedankt! Ik kan hem van harte aanbevelen.”

Jannine

Het was lekker vlot, met na afloop een snelle oplevering van de gewenste portretfoto. Goed meegedacht en ik ben supertevreden met het resultaat!

Liselotte