+31 6 24863112 info@robertzwart.nl

Wie zijn wij portretten

Wist je dat jouw ‘wie-zijn-wij-pagina’ pagina het meest bekeken wordt? Een goede reden om je hier goed te presenteren met goede portretten en deze up to date te houden. Veel bedrijven hebben het probleem dat op dag 1 de fotograaf komt om alle medewerkers te portretteren, maar dat op dag 2 alweer personeelsmutaties plaatsvinden. Het gevolg is dat de eenheid en continuiteit in de portretten snel verdwijnen.

Mijn werkwijze is erop gericht dit probleem te voorkomen. Bij personeelsmutatien kan ik binnen 24 uur nieuwe portretten leveren. Deze portretten worden in mijn studio gemaakt, rekening houdend met de eerdere portretten die zijn gemaakt en tegen een gereduceerd tarief (10% korting).

Werkwijze

De eerste keer kom ik bij jou op locatie fotograferen en neem ik studio-apparatuur mee. Hier trekken we een uur voor uit. Ik bied de mogelijkheid om twee keer bij je langs te komen, omdat er altijd wel medewerkers verhinderd zijn.

We maken graag gebruik van een ruimte zonder obstakels, met stroomvoorziening, minimaal 4 x 5 x 2.8 (h) meter.

Ik werk aan de hand van een lijst van medewerkers die vooraf door jou is gemaakt. Zorg jij voor de toestroom van de medewerkers?

Per medewerker ben ik ongeveer 3 minuten bezig. De medewerker krijgt zijn foto’s te zien en we gaan net zo lang door tot hij of zij tevreden is.

Binnen een week worden de foto’s opgeleverd, rekening houdend met jullie wensen. Deze foto’s zijn in hoge en lage resolutie en de namen van de medewerkers zijn in de bestandsnamen opgenomen.

Profielfoto’s

Profielfoto’s

Portret op maat

Portret op maat

Profielfoto’s hele team

Portret op maat hele team

Nieuwe foto’s nadat we alle medewerkers hebben geportretteerd

(*) Genoemde prijzen zijn ex reiskosten.

(**) De exacte prijs van een portret op maat wordt vastgesteld nadat duidelijke is wat de exacte wensen zijn.

 

Bel voor een aanbod op maat 06-24863112