+31 6 24863112 info@robertzwart.nl

Linkedin Profielfoto

Veel klanten komen binnen met opmerkingen zoals: “ik plak niet” en “ik vind dit vreselijk”. Een portret laten maken is natuurlijk niet iets wat je iedere dag doet en kan tot onzekerheid leiden. En toch, alle klanten verlaten zeer tevreden de studio. Klanten waarderen de ongedwongen sfeer en de kwaliteit van de profielfoto eigenlijk unaniem als zeer goed. Vaak maak ik de afspraak vooraf, dat we pas stoppen als jij de foto minimaal met een 8 of een 9 waardeert. 

Werkwijze

Je boekt direct onderaan deze pagina of je neemt eerst even telefonisch contact met mij op mochten er nog vragen spelen. Na de reservering ontvang vervolgens een afspraakbevestiging met daarbij de tips ter voorbereiding.

Je  wordt op de dag van de afspraak hartelijk ontvangen met koffie of thee en als je er klaar voor bent, gaan we fotograferen. Tijdens het fotograferen kunt je eventueel van kleding wisselen. Tussendoor bekijken we de foto’s en kun je aangeven over welke foto je het meest tevreden bent. We selecteren de foto direct tijdens de fotoshoot. Ben je 100% tevreden, dan ga ik vervolgens de foto bewerken en binnen 24 naar jou toezenden. Bij de ontvangst van de foto krijg je waardevolle tips voor het goed inzetten van jouw profielfoto.

Alle klanten bij mij gaan met een tevreden gevoel de deur uit in de wetenschap dat we samen een goede profielfoto hebben gemaakt. Ik weet zeker dat dit met jou ook gaat lukken.

Na jouw reservering ontvang je een bevestigingsmail, met daarin o.a. de locatie van de studio in Driebergen en tips ter voorbereiding.