+31 6 24863112 info@robertzwart.nl

“People don’t buy what you do, they buy why you do it.”

“People don’t buy what you do, they buy why you do it. And what you do simply proves what you believe”. Deze inspirerende quote van Simon Sinek is de basis voor een moving portrait, waarbij je als ondernemer de verbinding zoekt met het vertellen over jouw diepere drijfveren. Deze diepere drijfveren zorgen voor extra overtuigingskracht: of je nu gaat solliciteren of opdrachtgevers aan je wil binden. Een moving portrait is een uitstekend middel.

Moving Portrait

Een mooie introductie door middel van video zorgt voor herkenning en vertrouwen. Een videoportret brengt jouw verhaal in beeld. Je gunt de kijker niet alleen een inkijk in wat je doet en hoe je de dingen doet. We willen namelijk betrokkenheid creëren bij de kijker door jouw innerlijke motivatie centraal te plaatsen. In een interviewsetting geef je de kijker inzage in jouw diepere drijfveren. Mensen kopen immers niet van je vanwege ‘wat’ je doet of ‘hoe’ je de dingen doet, maar vooral om ‘waarom’ je de dingen doet. Juist dit maakt je uniek en interessant. In mijn studio in Driebergen filmen we een integere en persoonlijke portretvideo.

Werkwijze videoportret

Een moving portrait vergt voorbereiding. Veel ondernemers zijn namelijk niet bewust van hun werkelijke drijfveren. Om die reden starten we met een voorinterview waarin ik met jou op zoek ga naar jouw intrinsieke motivatie. Deze kan betrekking hebben op jouw ondernemerschap, maar ook het type baan die je zo graag zou willen. Daarna bereid ik de filmsessie voor. Ik ken je een stuk beter en weet de vragen te stellen om tot een mooi filmportret te komen. Bij voorkeur doen we de filmsessie bij mij in de studio in Driebergen. De opnames nemen ongeveer 2 a 3 uur in beslag. Daarna volgt de edit en montage. Je krijgt het resultaat voorgelegd en hebt twee terugkoppelmomenten voor eventuele wijzigingen. Jij dient tevreden te zijn met jouw videoportret, dus daar richten we ons beiden op.

 

 

agsdi-whatsapp

Kennismaking

In een eerste gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

agsdi-microphone

Interview (2 uur)

Interview ter voorbereiding en overeenstemming op hoofdlijn wat betreft inhoud en vorm.

agsdi-security-camera

Filmen

Alleen of aangevuld met camera- en geluidsassistentie volgen nu de filmopnamen.

agsdi-video

Montage

Alle beelden worden zorgvuldig geleselecteerd en gemonteerd en in concept aan jou gepresenteerd

agsdi-chat

Feedback

Er zijn twee feedbackmomenten voor jou om het resultaat te matchen met jouw verwachtingen.

agsdi-hand-leaf

Oplevering

Wanneer jij tevreden bent wordt jouw videoportret opgeleverd.