+31 6 24863112 info@beeldkracht.org

Portretfotograaf van Driebergen

Hiermee kan ik je helpen…

Profielfoto

Een profielfoto is een foto specifiek gemaakt voor social mediaplatforms. Denk hierbij aan LinkedIn, Facebook, Twitter en Datingsites.

Belangrijk: krappe uitsnede van je gezicht en een vrolijke uitdrukking.

 

Portret op maat

Een portret op maat is creatiever dan een profielfoto door een variatie in poses, standpunt, belichtingsopstelling en het gebruik van accessoires die een connectie hebben met jouw professie. Wil je jezelf als merk versterken, dan is een portret op maat echt iets voor jou.

Portrettenserie

Een portrettenserie bestaat uit een profielfoto en 9x een portret op maat met verschillende poses. Wil je een aantal portretten die je kunt gebruiken in powerpointpresentaties, website en social media, dan vergroot je hiermee je herkenbaarheid en professionale imago.

 

Wie-zijn-wij serie

Alle medewerkers representatief in beeld met een profielfoto en/of een portret op maat? Ik kom hiervoor graag bij jouw bedrijf langs. Bij personeelsmutaties binnen 24 uur een nieuwe foto is mogelijk. De eenheid in portretten blijft zo gewaarborgd.

 

Moving portrait

Stop met te benadrukken wat je doet! In een moving portraitvideo staat jouw ‘waarom’ centraal. Jouw onderliggende motivatie is uniek, veel meer onderscheidend en zorgt voor een sterkere verbinding. “People don’t buy what you do, they buy why you do it” (Simon Sinek).

10 redenen om je portret te laten maken door Social Media Fotograaf Robert Zwart:

✔ Zeer veel ervaring: maakt portretten sinds 2003 (in 2018: 3900 portretten)

✔ Diverse landelijke en internationale prijzen op zijn naam

✔ 100% tevredenheidsgarantie

✔ Prettige ontspannen sfeer

✔ Directe fotoreview tijdens fotoshoot

✔ Aantrekkelijke korting wanneer je binnen 2 jaar een nieuw portret laat maken

✔ Studio in Driebergen, speciaal voor portretfotografie

✔ Kan ook bij jouw bedrijf zijn studio opbouwen

✔ Binnen 24 uur je foto’s in de digitale brievendbus

✔ Vooraf tips ter voorbereiding

“De betrokkenheid en het perfectionisme van Robert, net nog even die extra foto om het er helemaal met de juiste belichting op te krijgen. Ook de snelheid waarmee de foto’s afgeleverd worden, geeft het gevoel serieus genomen te worden.”
Désirée

“Robert is spontaan en dit merk je ook tijdens het fotograferen. Met een paar korte, heldere aanwijzingen weet hij je mooi te portretteren. Ik heb de foto’s snel ontvangen en ben erg blij met het resultaat. Dit is zoals ik ben!”
Irma

“Robert is een échte ervaren foto-vakman. Ik ben al meerdere keren, naar volle tevredenheid, bij hem geweest om portretfoto’s te laten maken. Hij speelt goed in op het doel dat er met de foto’s bereikt moet worden en hij heeft oog voor detail. Robert gaat heel ongedwongen en informeel met je om, hij geeft duidelijke aanwijzingen en hij is geduldig.”
Erik

“Ik heb zeer bewust Robert ingezet voor de portretfotografie voor mijn bedrijf. Graag willen wij onze passie voor telefoon(diensten) goed overbrengen. Robert slaagt daar iedere keer weer in. Hij gaat zeer plezierig om met mijn collega’s. Een echte aanrader! Verder kijken hoeft niet ;-).”
Vera