+31 6 24863112 info@beeldkracht.org

LinkedIn profielfoto maken

 

een LinkedIn profielfoto is belangrijk

Steeds vaker zoeken mensen online naar de juiste klik met een fotograaf voor hun LinkedIn profielfoto.

Wist je dat mensen met een goede zakelijke foto 40% meer kans hebben om voor een gesprek te worden uitgenodigd voor een sollicitatie? (onderzoek Universiteit van Gent) Als het goed werkt bij een sollicitatie, dan zal dit ook effectief zijn in het geval van een potentiƫle opdracht als ondernemer.

Heel bijzonder toch, het belang van een goede profielfoto?

LinkedIn fotograaf Robert

Al bijna 20 jaar ben ik bezig met het maken van profielfoto’s voor LinkedIn. Ik ben mij steeds meer gaan specialiseren in portretfotografie voor LinkedIn. Naast mijn opleiding tot fotograaf bij fotoschool Statief, heb ik in de praktijk ontzettend veel ervaring opgedaan. Ook heb ik veel kennis opgedaan bij grote fotografen in binnen- en buitenland. Ik werk op locatie in heel Nederland en ook over de landsgrenzen heen. Mijn studio is in Driebergen.

Maak nu een afspraak met Robert voor een LinkedIn profielfoto.

Wanneer je hieronder een afspraak met mij maakt, krijg je een bevestigingsmail, met daarin de locatie en het tijdstip nog eens aangegeven, en exact wat je geboekt hebt. Ook ontvang je tips om je goed voor te bereiden. Op deze manier kunnen we beiden ons optimaal voorbereiden op een perfect resultaat.