+31 6 24863112 info@beeldkracht.org

Een LinkedIn foto laten maken

LinkedIn foto maken

Wist je dat mensen al binnen 50 milliseconden een eerste indruk van je hebben? Het is dus van groot belang dat die eerste indruk goed is. Jouw LinkedIn foto moet dus goed zijn

Die foto moet vertrouwen opwekken. Dit lukt door vriendelijke en toegankelijk over te komen. 

Veel bedrijven laten vaak 1 keer een fotograaf langskomen om al het personeel te fotograferen voor LinkedIn en hun website. Maar, als de fotograaf weg is, volgen er personeelmutaties en is de eenheid in de fotografie al snel verdwenen. Robert Zwart heeft hiervoor een prima oplossing.  Iedere nieuwe medewerker kan binnen 24 uur een nieuwe foto op zijn website hebben, exact hetzelfde zoals alle andere personeelsleden zijn gefotografeerd. En dit tegen gereduceerd tarief, oftewel een vaste klantenkorting.

 

Robert Zwart is de fotograaf voor jouw Linkedinfoto

Al een ruime 15 jaar maak ik vrijwel dagelijks foto’s voor LinkedIn. Ik ben mij daar steeds steeds meer in gaan specialiseren en daardoor steeds beter geworden. Natuurlijk heeft een foto-opleiding geholpen om een basisniveau te bereiken, maar de echte ervaring heb ik in de praktijk opgedaan. Ook heb ik veel samengewerkt met topfotografen in binnen- en buitenland. Meestal ben ik te vinden in mijn studio in Driebergen, maar ben ook met grote regelmaat te vinden bij bedrijven. Binnenkort ook bij jouw bedrijf?